Egy borsodi településen felgyújtották a Fidesz választási plakátjait

Megosztás

Két héttel ezelőtt hivatalosan is beindult a kampány, a közterületeket ellepték a választási plakátok és ez nem mindenkinek tetszik. Ki-ki vérmérséklete és pártpreferenciája szerint reagál a vizuális szennyezésre. Az egyik borsodi településen egyetlen hétvége leforgása alatt 60 db plakátot semmisítettek meg ismeretlenek.

A FIDESZ-KDNP Észak-Magyarország régiójának kommunikációs munkatársa egy rendkívüli közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben azt írják, hogy a Fidesz ózdi szervezetének vezetését mélységesen megdöbbentette és felháborította az a vandalizmus, amelyet az elmúlt 48 órában tapasztaltak Ózd város közterületein.

“Szombat éjszaka pedig a városban eddig soha nem látott és tapasztalt szintre lépett a gyűlölet! Ismeretlenek nemes egyszerűséggel felgyújtották a villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláinkat. Az ügyben természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést” – olvasható a közleményben. Mint írják, ez a politikai kultúra nem méltó Ózdhoz.

Egyébként az ózdi Fidesz akart az első lenni a plakátolásban, ezért a hivatalos kampány előtt egy nappal már kihelyezték a saját jelöltjük, Csuzda Gábor arcképét.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek