Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Borsod24.hu független szerkesztői elvek mentén napi 24 órában biztosítja a megye lakosságának a legfontosabb, legérdekesebb, leghitelesebb információkat. Ennek keretében minden héten összefoglaljuk a legolvasottabb tartalmakat, emellett exkluzív karikatúrákat és karcos véleménycikkeket küldünk a feliratkozóinknak Miskolc, a környező városok és a kisebb települések történéseiről.

Hírlevelünkre nemcsak azért érdemes feliratkozni, hogy ezzel időt spóroljon és minden héten csak a legfontosabb hírekről értesüljön, de azért is mert feliratkozóink között rendszeresen nyereményeket sorsolunk ki. Legutóbbi akciónk keretében egy aktivitásmérőt sorsoltunk ki, de korábban már gazdára talált egy vadonatúj Acer lapop, illetve néhány vacsorautalvány. Aktuális nyereményjátékunkon pedig nem kisebb a tét, mint egy YATO akkus fúrócsavarozó.

Ha önnek is fontos hogy megyénk lakosai értesüljenek a valódi, propagandától mentes hírekről, akkor kérjük ajánlja hírlevelünket ismerőseinek is!

Hírlevél feliratkozás

Miért érdemes feliratkozni a Borsod24 hírlevelére?

  • mindenkinél előbb olvasható, közéleti személyek és vezető újságírók által írt, exkluzív véleménycikkekhez jelent korai hozzáférést
  • a hét legfontosabb és legolvasottabb helyi illetve országos híreiből adunk összefoglalót
  • elsőként mutatjuk be különleges karikatúráinkat
  • folyamatos nyereményjáték zajlik olvasóink között

A következő hírlevelünk megjelenéséig hallgassák meg meg Aranyosi Péter, Jakab Péter és Fandl Ferenc gondolatait a hiteles hírek fontosságáról!

Aranyosi Péter a Borsod24-ről

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön a hét legfontosabb híreiről és exklúzív tartalmainkról! https://borsod24.hu/hirlevel-feliratkozas/ Köszönjük Aranyosi úrnak a lehetőséget!

Jakab Péter a Borsod24-ről

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön a hét legfontosabb híreiről és exklúzív tartalmainkról! https://borsod24.hu/hirlevel-feliratkozas/ Köszönjük Jakab Péternek a lehetőséget!

Fandl Ferenc a Borsod24-ről

Iratkozzon fel hírlevelünkre! https://borsod24.hu/hirlevel-feliratkozas/