Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Borsod24.hu független szerkesztői elvek mentén napi 24 órában biztosítja a megye lakosságának a legfontosabb, legérdekesebb, leghitelesebb információkat. Ennek keretében minden hét szerdáján összefoglaljuk a legolvasottabb tartalmakat, emellett exkluzív karikatúrákat és karcos véleménycikkeket küldünk a feliratkozóinknak Miskolc, a környező városok és a kisebb települések történéseiről.

Hírlevelünkre nemcsak azért érdemes feliratkozni, hogy időt spóroljon és minden héten csak a legfontosabb hírekről értesüljön, de azért is mert feliratkozóink között rendszeresen nyereményeket sorsolunk ki. Legutóbbi akciónk keretében 10 darab Ellipsum párosbelépő és egy Acer laptop talált gazdára, most pedig vacsorautalványt nyerhet az Impresszó étterembe. Ha önnek is fontos hogy megyénk lakosai értesüljenek a valódi, propagandától mentes hírekről, akkor kérjük ajánlja hírlevelünket ismerőseinek is!

Hírlevél feliratkozás

Miért érdemes feliratkozni a Borsod24 hírlevelére?

  • mindenkinél előbb olvasható, közéleti személyek és vezető újságírók által írt, exkluzív véleménycikkekhez jelent korai hozzáférést
  • a hét legfontosabb és legolvasottabb helyi illetve országos híreiből adunk összefoglalót
  • elsőként mutatjuk be különleges karikatúráinkat
  • havonta kisorsolunk egy exkluzív vacsorautalványt az Impresszó étterembe!

A következő hírlevelünk megjelenéséig hallgassák meg meg Aranyosi Péter, Jakab Péter és Fandl Ferenc gondolatait a hiteles hírek fontosságáról!