Ózdra érkezik három új üzlet, a polgármester pedig segít a helyieknek munkát találni

Megosztás

Janiczak Dávid mindenképpen a helybeli munkanélküliség csökkentését szeretné és a helyi munkaerőt irányítaná az épülő bevásárlóközpontba, ahova már toborozni kezdték az embereket. Nem a távol-keleti országokból.

Ózd városának polgármestere a közösségi médiában tette közzé a fontos felhívást, segítséget is nyújtva ehhez. “ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK AZ ÚJ BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN
Sokan kérdezik, mikortól lehet jelentkezni. Utánanéztem! Mind a három üzlet a honlapján fog toborozni. Jelenleg a JYSK és a DM már az üzletvezetőt keresi (A KIK még azt sem), ezután fogja a többi kollégát felvenni. Kérek minden érdeklődőt, hogy a honlapokon gyakori időközönként nézzen rá az álláshirdetésekre, hogy le ne maradjon a kívánt pozíció megpályázásáról!

Kigyűjtöttem Önöknek a linkeket, ezek közvetlenül oda viszik ahol keresni kell. Ózd nevének beírásával HA VAN, megtalálják a nyitott pozíciókat. Mivel a nyitás ősszel lesz, még várni kell, hogy minden állás meg legyen hirdetve, de figyeljenek!” – figyelmeztetett Janiczak Dávid, aki mellékelte a kigyűjtött hivatkozásokat is.

🔵JYSK: https://allas.jysk.hu/nyitott-poziciok-hu?field_category=1
🟡DM: https://www.dm-jobs.com/Hungary/content/Search/…
🔴KIK: https://vallalat.kik.hu/karrier/allasportal

Reméljük, ez is hozzájárul majd Ózd munkanélküliségének csökkentéséhez.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek