Módosul az MVK menetrendje és a pénztárak nyitvatartása a hosszú hétvégén

Megosztás

A hétfői ünnepnap miatt kissé felborul a megszokott rendszer, íme a részletek, így járnak majd a villamosok és a buszok Miskolcon. Azt se feledjük, hogy keddtől vizsgaidőszaki menetrend lép életbe az érintett buszjáraton.

Május 19-én (vasárnap) és 20-án (hétfő) a villamosok a vasárnapi, az autóbuszok pedig a szabad- és munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, az alábbi kivételekkel:

az 1-es, az 1G-s, a 12G-s, a 43-as és az 53-as autóbuszok az ünnepnapokra érvényes menetrend szerint közlekednek; a 44-es járatok nem közlekednek; a menetrendkönyvben aláhúzással jelölt 3-as, 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan, illetve a Lidl áruházat.

 
Jegyeiket és bérleteiket városszerte 20 automatánál is meg tudják vásárolni, valamint díjtermékeik többsége mobiljegyként is megváltható – tájékoztat közleményben az utazási vállalat.
 
Május 19-e és 20-a között a jegy- és bérletpénztárak 7 órától 14 óráig tartanak nyitva, kivéve az Ügyfélszolgálati Irodát, mely az ünnepnapokon zárva tart – írják az MVK weboldalán.

Ezzel még nincs vége, ugyanis 2024. május 21. és 2024. június 21. között a 20A-s autóbusz-viszonylaton egyetemi vizsga- és szüneti időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek