Könnyen megvan a baj ebben a miskolci kereszteződésben

Megosztás

Panaszkodnak az autósok Miskolcon: a villamosmegálló miatt beláthatatlan a kereszteződés.

Tegnap délután 16 óra körül két autó ütközött a Kandó-Kiss Tábornok csomópontban. Információink szerint személyi sérülés is történt. Az egyik szemtanú így ír az esetről: “Sokan nem tudják, de a Bükk felől a védett úton érkezőknek 30 km/h az engedélyezett maximális sebesség, illetve a rálátási viszonyok és a rosszul “megcsinált” miskolci közlekedés miatt sajnálatosan megnőtt autóforgalom. Tudtad-e, hogy 30 km/h sebességgel haladva a fékút nincs 5 méter, azaz egy autó hossza? Csak remélni tudjuk, hogy a zebrán nem volt iskolából hazatérő gyerek!”

Sokak szerint ez egy nagyon veszélyes kereszteződés, nem belátható, ezért hamar megvan a baj. “Nagyon rossz kereszteződés. nem belátható a villamosmegállótól, ráadásul a Diósgyőr felől érkezők a legritkább esetben jönnek 50 alatt…napi rendszerességgel járok arra, mert a gyerekeim a Kaffkába járnak. inkább elkerülöm ha tehetem. szinte naponta látok ütközést…”

A kedd délutáni baleset
A rendőrség és a mentők is a helyszínre érkeztek

Szinte minden napra jut egy baleset Miskolcon. Legutóbb Miskolc főutcáján, a Gyula utcai kereszteződésben a kora délutáni órákban egy Suzuki típusú személygépjármű sofőrje – ezidáig ismeretlen okokból – a villamos elé hajtott, mely az autó oldalának ütközött. Személyi sérülés nem történt.

kép: Kiliándéli Közösség

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek