Közelharc a lelátón – így balhéztak Barcikán a Honvéd szurkolók

Közelharc a pályán kívül. Forrás: kolorline.hu

Megosztás

Vasárnap játszották a Merkantil Bank Liga 30. fordulóját, a Kazincbarcika-Honvéd NB II-es bajnoki mérkőzését a kazincbarcikai Kolorcity Arénában. A meccset megszakította a hazai biztonságiak és a Honvéd szurkolóinak durva csatája. A rend helyreállta után a Barcika nyert 1:0-ra.

Buddhista szerzetesek nyugalmával nézték végig a Barcika szurkolói a Kazincbarcika-Budapest Honvéd NB II-es mérkőzést, majd azt, ahogyan a kispesti drukkerek áradata a vendégszektornál legyűrte a biztonsági emberek ellenállását. Miután Pinte Patrik az 51. percben gólt szerzett, 1:0-ás hazai vezetés állt elő. A balhé ennek ellenére csak a meccs 78. percében robbant ki.

Akcióban a kispesti keménymag (Forrás: kolorline.hu)

Végül a sárga mellényesek menekülőre fogták, miután a létszámfölényben lévő vendégszurkolók a lelátóról a pályára szorították őket. A játékosok és a hazai szurkolók mindezt türelmesen nézték végig.

A botrány miatt a játékot Szigetvári Márk bíró leállíttatta, a csapatokat az öltözőbe parancsolva. A rendőrségnek végül nem kellett beavatkoznia. Miután a Honvéd drukkerek harci kedve alábbhagyott, a találkozó folytatódott, de az eredményen ez már nem változtatott.

Kazincbarcika vs Honvéd balhé 2024.04.28.

Uploaded by Gorilla777 on 2024-04-28.

Fotók: kolorline.hu

Forrás: Index, Csakfoci, Youtube

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek