Anyák napja alkalmából ajándékozzon szerenádot! A Borsod24 várja a jelentkezéseket!

Megosztás

Május első vasárnapja, itt van már az anyák napja! A nap, amikor módunkban áll megköszönni édesanyánknak, nagymamánknak, dédinknek mindazt az óvó, gondoskodó szeretetet, amit tőlük kaptunk. Nem minden gyermeknek, unokának és dédunokának adatik meg, hogy személyesen köszöntse hozzátartozóit – nekik kíván segíteni szerkesztőségünk azzal, hogy május 5-én délutánra zenés, személyre szabott előadást kérhetnek a Borsod24-től szeretteiknek, méghozzá ingyen.

Lehetünk bármennyi idősek, a szüleink, nagyszüleink, de különösen édesanyánk számára sose növünk fel igazán. Számukra ugyanazok a szeretnivaló, gondoskodásra, gyámolításra szoruló gyerekek maradunk. Anyák napján tehát a gyermekektől a szerencsés felnőttekig, meglágyult szívvel fordulunk az anyák, nagymamák, dédmamák felé, egy csokor virággal és egy hatalmas ölelésessel kifejezve hálánkat és szeretetünket.

Sajnos nem mindenki köszöntheti személyesen a szívükhöz legközelebb álló családtagjait, ezért a Borsod24 a tavalyihoz hasonló módon, egy különleges meglepetéssel szeretné segíteni a távol maradó gyerekeket, unokákat és dédunokákat.

Öt szerencsés miskolci hölgy ablaka alatt idén is Kriston Milán előadóművész, a Miskolci Nemzeti Színház színésze – az ön nevében – ad majd megható szerenádot május 5-én, vasárnap, kora délután.

A jelentkezőktől azt kérjük, hogy tudassák velünk telefonszámukat, az ünnepelt nevét, keresztnevét és címét, illetve egy-két mondatban írják le azokat a körülményeket, ami miatt idén nem tudják személyesen felköszönteni családtagjukat.

A beérkezett üzenetekből szerkesztőségünk sorsolással választja ki azt az öt szerencsést, akiket a hétvégén meglátogat csapatunk.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek