Ingyenes pénzügyi konferencia Miskolcon

Megosztás

Pénz, de honnan? Mindannyiunkat foglalkoztat ez a megkerülhetetlen kérdés. Ezzel a címmel, huszonharmadik alkalommal jelentkezik egy roadshow-konferencia, mely évente összegyűjti a hazai kis- és középvállalkozások számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. A konferencián a részvétel ingyenes.

A május 23-án, Miskolcon, a BOKIK Székházban (Szentpáli utca 1.) tartandó regionális roadshow elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Heves megyék kis-és közepes méretű vállalkozásainak, döntéshozóinak és agrárvállalkozóinak szól. Idén is izgalmas pályázati szezonra lehet számítani.

Áprilistól érkeznek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati kiírásai. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrás jut a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. És megjelentek már a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásai. A Pénz, de honnan? 2024 roadshow miskolci állomásán május 23-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók az Észak- Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati kiírásai is nagy népszerűségre számíthatnak, mint az előző években. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrásra lehet pályázni. A kis- és középvállalkozások K+F-re, munkahely-megtartásra és -teremtésre, a modern technológiák beemelésére, a fenntartható gazdaság működtetésére és zöld energiák fejlesztésére használhatják majd fel az elnyert pályázati pénzeket.

Az agrártámogatások, a KAP 2900 milliárdos EU és hazai programjának keretéből idén 11 program 69 pályázata nyílik meg folyamatosan a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari gazdák, vállalkozások számára.

A pénzen túl annak hatékony elköltéséről a vállalkozások vagyonának gyarapításáról, értékének megőrzéséről, a mesterséges intelligencia gyorsító és költségcsökkentő hatásáról is szólnak előadóink a regionális Pénz, de honnan? roadshow-n.

A Pénz, de honnan? térítésmentes roadshow-konferencia most is, mint 23 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Részletes program és regisztráció:

Pénz, de honnan? 2024 – Miskolc – PP Konferencia

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak. A GINOP Plusz pályázati kiírásai között mindenki fog találni számára kedvezőt! Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrásból válogathatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások. Lehet K+F-re, munkahely-megtartásra és -teremtésre, modern technológiák beemelésére, fenntartható gazdaság működtetésére és zöld energiák fejlesztésére használni!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek