Anyák napi szerenád ajándékba? A Borsod24 várja a jelentkezéseket!

Megosztás

Május első vasárnapján az anyákat, a nagymamákat, a dédnagymamákat ünnepli az ország. Nem minden gyermeknek és unokának van lehetősége azonban, hogy személyesen köszöntse hozzátartozóit – nekik kíván segíteni szerkesztőségünk azzal, hogy május 7-én délutánra zenés, személyre szabott előadást kérhetnek a Borsod24-től szeretteiknek, méghozzá ingyen.

A család egyik legfontosabb ünnepe az anyák napja, amikor egy csokor virággal és egy hatalmas ölelésessel fejezzük ki hálánkat és szeretetünket. Sokan nem tudják személyesen köszönteni a szívükhöz legközelebb álló családtagjukat, ezért a Borsod24 egy különleges meglepetéssel szeretné segíteni a távol maradó gyerekeket és unokákat.

Fél tucat szerencsés miskolci hölgy ablaka alatt Kriston Milán előadóművész – az ön nevében – ad majd megható szerenádot május 7-én, vasárnap, kora délután. Aki szeretné ilyen módon felköszönteni édesanyját vagy nagymamáját, dédnagymamáját, nincs más teendője, mint május 5. (péntek) éjfélig küldeni nekünk egy üzenetet az [email protected] e-mail címre, vagy írjon nekünk néhány sort Facebook-üzenetben.

A jelentkezőktől azt kérjük, hogy tudassák velünk telefonszámukat, az ünnepelt nevét, keresztnevét és címét, illetve egy-két mondatban írja le azokat a körülményeket, ami miatt idén nem tudják személyesen felköszönteni családtagjukat.

A beérkezett üzenetekből szerkesztőségünk sorsolással választja ki a hat szerencsést, akiket a hétvégén meglátogat csapatunk.

Az ablak vagy az erély alatt, esetleg a kertkapuban fog felcsendülni a személyre szabott köszöntés

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek