A fideszes Sebestyén László szerint kifogástalan a közlekedés a turbókörforgalomnál

Megosztás

Vasárnap birtokba vehették az autósok az új miskolci turbókörforgalmat. Sokan arra számítottak, hogy majd egymást érik a balesetek az új közlekedési csomópontban, de szerencsére eddig komolyabb incidens nem történt. Persze amilyen sebességgel halad itt a forgalom, ez nem csoda.

Az átadás óta eltelt néhány napban attól hangos a közösségi média, hogy az autósok csak araszolva tudnak haladni a közlekedést gyorsítani hivatott körforgalomban. Többen arra panaszkodnak, hogy hosszú perceken keresztül egy helyben állnak. Sokan említették azt is, hogy a közlekedési káoszért a lámpák összehangolásának hiánya tehető felelőssé. 

A számos panasz Sebestyén Lászlóhoz, a Fidesz miskolci elnökéhez is eljutott. Bár ő maga azt írta az egyik bejegyzés alatti hozzászólásban, hogy személyesen tesztelte az érintett útvonalat és minden tökéletesen rendben van.

“Tegnap végigautóztam. Teljesen rendben van a közlekedés. Ha valakinek nem jó, az nem a híd hibája.” – írta a politikus.

Többen reagáltak a hozzászólására, miszerint ők sem a hídra panaszkodtak, hanem a “turbókörforgalomra”, ami lassítja a haladást és dugót okoz.

Egy másik kommentelő szerint: “A hídnak valóban nincs semmi hibája, azt leszámítva, hogy a semmibe vezet. De az ugye nem lényeges egy 15 milliárdos projekt esetében.”

Úgy látszik, hogy a Fidesznél nem okoz gondot, hogy az ellenkezőjét állítsák annak, amit mindenki a saját szemével lát.

kép forrása: Horváth Csongor Facebook

Kapcsolódó cikkek