Segítsünk együtt terjeszteni a Nyomtass te is! hetilapot Borsod megyében!

Megosztás

Tiszaújvárosból kiindulva szervez közös terjesztést a környező kistelepüléseken a lap, a cél ezzel „átbillenteni a billegőket”.

“Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 335 település lélekszáma nem éri el a háromezret. A kistelepüléseken az emberek szinte kizárólag a kormányzat által befolyásolt médián keresztül tájékozódnak. A Nyomtass te is! mozgalom célja, hogy az ország legnehezebben elérhető kistelepüléseire is eljuttassa minden héten azokat a valós híreket, amelyeket a kormány igyekszik az emberek elől eltitkolni” – olvasható a hetilap által szervezett program Facebook-eseményében.

A fentiek miatt a Nyomtass te is! most szombaton, január 29-én közös lapterjesztést szervez, amelyhez bárki csatlakozhat – természetesen betartva a hatályos járványügyi intézkedéseket. A terv szerint Tiszaújvárosból indul a “kirajzás” a környező falvakba, minden jelentkező 200 példány újságot kap.

A programterv így fest:

10:30 Gyülekező a Sziget Csárda parkolójában
10:50 Egyeztetés, újságok átvétele
11:00 INDULÁS a “kirajzás”-ra
14:00-tól visszaérkezés a Sziget Csárdához
14:30 körül köszönet a résztvevőknek
Ezt követően pedig kötetlenül még együtt maradhatnak a jelentkezők egy közös ebédre, koccintásra, beszélgetésre.

Bejelentkezni a szombat terjesztésre EZEN A LINKEN lehet. További részletek a programról a Facebook-eseményben.

A Nyomtass te is! egyébként az április 3-i országgyűlési választásokig több hasonló eseményt is szervez, országszerte elsősorban a billegőként számon tartott körzetekben.

Kapcsolódó cikkek