Irtózatosan meglepődtünk: Tóth-Szántai József nem írt alá Jakab Péternek

Tóth-Szántai József és Jakab Péter. Megható pillanatok. Forrás: Jakab Péter –Nép Pártján Facebook oldala.

Megosztás

A Jobbik egykori politikusa, a Nép Pártján alapítója szerette volna megszerezni Tóth-Szántai József polgármesterjelölt támogató aláírását Lehoczki-Spider László számára, de meglepő módon nem járt sikerrel.

Szerencsére felvétel is készült arról a megható pillanatról, amikor Tóth-Szántai József, a kormánypártok támogatta független polgármesterjelölt vállon veregeti Jakab Pétert, aki éppen Lehoczki-Spider László számára gyűjtötte az aláírásokat. Tóth-Szántai József azon túl, hogy mélyen a szemébe nézett Jakabnak és jól vállon veregette, egyéb segítséggel nem szolgált a számára.

Jakab Péter avai aláírásgyűjtése közben (Forrás: Jakab Péter –Nép Pártján Facebook oldala)

A váratlan eseményeket így összegezte Jakab Péter Facebook oldalán: „Megkérdeztem az Avason a Fidesz polgármesterjelöltjét, Tóth-Szántai Józsefet, támogatná-e aláírásával, hogy Lehoczki-Spider László is polgármesterjelölt legyen. A rádiós műsorvezető nem írt alá Miskolc díszpolgárának. Kb ennyibe nézi Miskolcot is.”

Lehoczki-Spider László március közepén még tagadta a kósza híreket, miszerint megmérettetné magát a miskolci polgármesteri székért. Április elején, miután Veres Pál polgármester bejelentette, hogy nem indul újabb polgármesteri ciklusért, megváltoztatta a véleményét és bejelentette indulását a Nép Pártján színeiben.

Szombattól startolt a június 9-i. európai parlamenti és önkormányzati választások kampányidőszaka. Kicsik és nagyok egyaránt nagyobb sebességre kapcsoltak. Az aktivisták gőzerővel gyűjtik az aláírásokat város- és megyeszerte és mindenki előrukkol a saját kampányával. A korteskedés tehát egyre fokozódik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is, és valószínűleg még több, hasonlóan fontos üzenettel bombázzák majd a potenciális szavazókat.

Forrás és fotók: Jakab Péter –Nép Pártján Facebook oldala

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek