Jakab Péter Tóth-Szántainak: A Fidesz adja vissza Miskolc vagyonát!

Tóth-Szántai József és Lázár János

A Nép Pártján országgyűlési képviselője úgy gondolja, ha Tóth-Szántai József ennyire megdöbbent azon, hogy a jelenlegi városvezetés úgymond elkótyavetyélte Miskolc vagyonát, akkor első intézkedései arról szóljanak, hogy ezeket villámgyorsan szerezze vissza a városnak.

Tovább olvasom

Veres Pál találkozóra hívta Tóth-Szántai Józsefet a polgármesteri hivatalba

Októberig még Veres Pál vezeti a várost, ám a megválasztott polgármesternek már most nem árt elkezdenie felkészülni a feladatra. Veres azért hívta találkozóra a Fidesz színeiben választást nyerő Tóth-Szántait, hogy egyeztessenek a hivatal működéséről, a negyedik negyedév hangsúlyos témáiról.

Tovább olvasom

A folyamatos belviszályok és az összefogás meghiúsulása miatt maradt alul Miskolcon az ellenzék

Részletes elemző cikk jelent meg a 24.hu-n, mely az ellenzék miskolci összeomlásának és a Fidesz taroló győzelmének okait firtatja. Ehhez megszólaltatták Barkai Lászlót és Varga Andreát egyaránt.

Tovább olvasom

Ennyit költöttek hirdetésre a miskolci polgármesterjelöltek és a kormánypárti média a Facebookon

Véget ért a kampány, így befejeződött a hirdetések dömpingje is a közösségi felületeken, ezért úgy döntöttük megvizsgáljuk, hogy végül ki mekkora összeget költött a Meta oldalain az elmúlt 90 napban.

Tovább olvasom

Számos bölcsőde újult meg az elmúlt években Miskolcon

A hírekben a legtöbbször az iskolák rossz állapotáról és a tanárhiányról hallunk. Az állami kézben lévő közoktatási intézmények állapota folyamatosan romlik, de a Miskolc város által működtetett óvodák és bölcsődék szép számban újultak meg az elmúlt években a Miskolc Érted Fejlődik program keretében.

Tovább olvasom