Veszélyezteti a közlekedést a plakátrengeteg Miskolcon?

Megosztás

Szerdán közösségi oldalán, a Hahó Miskolcon osztott meg egy fotót Dohány András független polgármesterjelölt, amelyen az látható, hogy a gyalogos átkelőhely melletti oszlopra kihelyezett plakátok szinte teljesen kitakarják az ott várakozókat.

A poszt az egyik közösségi csoportban is több hozzászólást és felháborodást eredményezett. Dohány egy előtte-utána képpel bizonyította, semmi nem látszódik a gyalogosból, habár a fotót nem az autósok szemszögéből készítette. Ennek ellenére valóban nem a legokosabb dolog plakátolni egy gyalogos átkelőnél.

Kampány idején már megszokhattuk, hogy utcáinkat ellepik a poszterek, plakátok, és hogy nem mindig játszanak tisztán a főszereplők, ahogyan erre Ózdon is láthattunk példát. Ebben az esetben a kihelyezők körültekintőbbek lehettek volna, hiszen egy olyan oszlopra helyezték ki megbízóik nevét és arcát, amely egy villamosmegállót a járdával összekötő zebra mellett található.

A gyalogos átkelőhelyet jelző közlekedési tábla Tóth-Szántai nevén “csücsül”, és tartja Barkait, legalul Lehoczki talált magának helyet. Mind a három plakát szélesebb a táblánál, de főleg utóbbi kettő okoz komoly veszélyt, hiszen kitakarják az átkelésre váró gyalogost.

Miskolcon nem csak a jelöltek plakátjai tűntek fel, Magyar Péter látogatásakor például a nadrágszíj volt a főszereplő.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek