Ózd polgármestere furcsállja, hogy egy épp felgyújtott plakátot pont le tudtak fotózni a fideszesek

Megosztás

Janiczak Dávid a leghatározottabban visszautasítja Riz Gábor vádjait, hogy bármi közük is lenne a plakátrongáláshoz. A fideszes képviselő vádjai természetesen alátámasztás és bizonyítékok nélkül, csak úgy a vakvilágba hangzottak el. Ám a polgármester kifejezetten érdekesnek találja, hogy egy éppen frissen felgyújtott fideszes plakátot a párt aktivistái azonnal le is tudtak fotózni.

Az ominózus képen ugyanis látszik, hogy a felgyújtott plakát jó ha fél-egy perce éghetett maximum és pont arra járt fideszes aktivista, aki időbélyegzővel éppen le is tudta fotózni. Furcsa dolgok történnek Ózdon a választási kampány alatt. Janiczak Dávid ezt most egy külön posztban ki is fejtette.

“Felháborít, és visszautasítom, hogy a helyi Fidesz és Riz Gábor nyíltan, alátámasztás és bizonyítékok nélkül a politikai ellenfeleiket – így minket is – vádolják a plakátok megrongálásával. A mi plakátjainkat is megrongálták, mi nem szaladtunk sehova a hírrel. Magam nem sejtek mögötte politikai okokat, legalábbis a kezdetben biztosan nem. Tudjuk, hogy vannak városunkban olyanok, akik mindegy, hogy mit, de rongáljanak! Sokszor talán épp azok, akik majd fejpénzért mennek szavazni!

Viszont az égő plakátról készült fotó bogarat ültetett a fejembe, hiszen hatalmas véletlen és szerencse kellhet ahhoz, hogy egy épp felgyújtott plakátot időbélyegzővel lefotózzanak az éjszaka közepén, majd aztán szét is küldték az ország hírportáljainak! Csak remélni tudom, hogy nem a panaszkodók akartak ráerősíteni a sztorira! Mindenfajta rongálást elítélek, legyen az plakát, vagy bármilyen közterületi eszköz, tárgy. Azonban sajnos ez mindenhol előfordulás, az már kevésbé, hogy egy “közjogi méltóság” alaptalan vádaskodásba kezdjen..”

Különleges véletlen, ez a felgyújtott plakát esetleg bő egy, esetleg két perce gyulladhatott fel és egy fideszes máris le tudta fényképezni, miközben a tettest nem látta. Ezzel képpel illusztrálta a Fidesz plakátégetést. De vajon ki gyújtotta meg?

Az erről készített videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek