Ezek voltak a Borsod24 legolvasottabb cikkei 2023 utolsó negyedévében

Megosztás

Hogy mik történtek az utolsó három hónapban? Az M3-ason megtörtént az autósok rémálma, sötétben az autópálya belső sávjában állt meg egy lerobbant autó, amit többen is telibe találtak. De szó esett az óriási népszerűségre és hírnévre szert tett 400 fős borsodi településről. Írtunk borsodi falvakról, ahol sem munkahely, sem remény nem maradt, vagy az engedélymentesen fúrható kutakról megyénkben.

Az első három negyedév mustráját követően íme a záró epizód az idei esztendőből. Ezek lettek az idei október, november és december legnépszerűbb írásai a Borsod24-en.

1. Minden autós rémálma történt meg az M3-as autópályán novemberben. A Vásárosnamény felé vezető oldalon a belső sávban (!) robbant le egy autó a sötétben, a hátulról érkezők közül pedig többen is gyakorlatilag teljes sebességgel telibe találták. Hogy miért is állt meg éppen a belső sávban az autó? Az is kiderült a cikkből.

2. Özönlenek az emberek egy 400 lelkes borsodi kistelepülésre az ország minden pontjáról. A Bükk lábánál, Mályinkán, az Iszkor nevet viselő bisztró olyan hihetetlen népszerűségre és ismertségre tett szert viszonylag rövid idő leforgása alatt, amiről soha nem is álmodtak volna.

3. Megismerhettük az egyik olyan borsodi falut, ahol papíron nincs munkanélküliség. A gyakorlatban azonban abszolút semmi nincs, pénz a legkevésbé. Ez a szomorú vidéki valóság megyénkben. A helyzet sajnos kicsit sem rózsás sem Büttösön, sem a megye más részein.

4. Megyénkben is hatalmas érdeklődés övezi a fúrt kutak sorsát, hónapokon keresztül rengeteg volt a kérdés azzal kapcsolatban, hogy kell-e engedélyezni a kertünkben álló kutat, vagy sem. Aztán megkaptuk a választ arra, pontosan hol lehet Borsod megyében engedély nélkül is kutat fúrni.

A 2024-es teljes esztendő legolvasottabb cikke pedig május elején született.

Tragédiával indult a május hónap, egy köztiszteletben álló hölgy a Molnár-sziklán vetett véget életének, tőle és édesapjától búcsúzott szívszorító szavakkal fia.

Reméljük, a család számára és a borsodi lakosoknak is sokkal jobb lesz a következő esztendő, amikor is eddigi munkánkat folytatva továbbra is üdvözlettel várjuk kedves olvasóinkat.

Boldog új esztendőt kívánunk 2024-re!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek