Szívszorító üzenetet tett közzé az elhunyt miskolci hölgy fia

Megosztás

Köszönetet mondott a Spider mentőalakulatnak és mindenkinek, aki aggódott édesanyjáért. Jelenleg meg kell birkóznia azzal, hogy szülei önként dobták el életüket, egyelőre nem igazán ismert és érthető okból.

Íme Kollár Bálint nyílt levele a közösségi médiában, amit most változtatás nélkül közlünk.

“Nem is tudom mit írhatnék.Óriási veszteség ez nekünk.Ők igy döntöttek és ezt én tiszteletben tartom és ugyanezt kérném mindenki mástól is.Rengetegen ismerték és szerették őket.Mindenki mosolygós,kedves segítőkész embernek írta le szüleim.Nehéz,küzdelmes életük volt,de sosem felejtem milyen gyermekkort biztosítottak nekünk,az életük árán is.Mert bizony az is előfordult,hogy éjt nappallá téve dolgoztak.Értünk.

Hihetetlen mennyien szerették őket,és felfoghatatlan mennyien próbáltak segíteni ezekben a nehéz időkben.Magam több,mint 15éve nem Miskolcon élek életvitelszerűen mégis mindíg visszahúz a szivem és vissza is fog.Ez nemcsak a környék varázsának köszönhető hanem az embereknek akik itt körülvesznek.Nagyon sok erőd ad mennyien álltak,állnak mellettünk.Köszönöm szépen a segítséget a barátoknak és ismeretleneknel is,és nem utolsosorban a spider mentőcsapatnak.Kérem segítsék őket,mindíg mindenkor,minden körülmény közepette!!!

Aki szerette őket gyujtson értük egy mécsest és őrizze meg az emléküket,a mindíg mosolygós arcukat!

A temetésük szűk családi körben lesz megtartva,mert szerettèk ugyan a nagy felhajtást,de inkább résztvevőként mint főszereplőként.

Köszönöm hogy végigolvasták.

Nyugodjanak békében!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek