Minden autós rémálma történt meg az M3-as autópályán

Megosztás

A Vásárosnamény felé vezető oldalon a belső sávban (!) robbant le egy autó a sötétben, a hátulról érkezők közül pedig többen is gyakorlatilag teljes sebességgel telibe találták. Ám a történetnek ezzel még nincs vége.

A Baleset-info arról adott hírt, hogy hatalmas baleset történt az M3-as sztrádán még kedden este. “Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a horti pihenőhely előtt a Volkswagen Passat műszaki hiba miatt megállt a középső sávban, a sofőr a leállósávig szaladt, és jól tette, mert az érkező Opel Astra belerohant az autójába, majd a mögötte jövő Ford Focus is. A Ford sofőrjét kellett kórházba szállítani.”

Többen azonnal elkezdték korholni a VW vezetőjét, hogy miért a belső sávban hagyta lerobbant autóját, miért nem húzódott ki a szélsőbe, netán a leállósávba. A válasz pofonegyszerű, olyan jellegű volt a műszaki hibája, hogy erre esélye sem volt.

“Hogy hagyhatta ott közepén? Persze futott kifelé mert ő egyedi, a többiek meg sokan vannak. Ha van olyan jármű és jármű vezető, ami olyan gyorsan lassul megállásig százas tempóról, hogy nincs idő vagy képesség elhagyni a forgalmi sávokat, ott komoly baj van. Közúti veszélyeztetés gyanúja.” Erre gyorsan jött is a válasz Ágostontól:

“Történetesen ismerem az érintetteket. Egy (mint azóta kiderült) szakszerűtlen javítás után beállt teljesen a frissen szerelt váltó az autóban és állóra fékezte azt. Nemigazán adott lehetőséget a félrehúzódásra, főleg amikor közben mindegyik sávban halad a forgalom. Álló kerékkel nehéz kanyarodni. A szakértő is ezt fogja megállapítani. A sérülteknek jobbulás kívánok!”

Ne ítéljünk el senkit első látásra, amíg nem ismerjük a körülményeket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek