Ezek voltak a Borsod24 legolvasottabb cikkei 2023 második negyedévében

Megosztás

Döcögősen indult az új ügyeleti rendszer Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is tavasszal, eldobta saját életét egy miskolci házaspár, óriási vihart és érzelmeket kavarva ezzel. Elképesztően becsületes fiatalember Tiszaújvárosból, de ilyenkor olvashattunk a vízzel megtelő miskolci “vízibusz” történetét és láthattuk az erről készült felvételeket is.

Ezt olvasták önök a 2023-as év második negyedében, a Borsod24 legnépszerűbb és legolvasottabb cikkeit vesszük ismét elő így év végén.

1. Fodrászhoz indult, de eltűnt a miskolci hölgy, akit sajnos csak holtan találtak meg. Önként dobta el életét. Rendkívül nagy figyelemmel és aggodalommal kísért eset volt ez Miskolcon. A keresésbe a Spider kutatócsoportot is bevonták, végül sajnos a legrosszabb forgatókönyv igazolódott be, öngyilkosság történt.

2. Egy borsodi édesanya kipróbálta az új ügyeleti rendszert és nem volt lenyűgözve a tapasztaltaktól. Már az ügyelet helyszínének megtalálása is gondot okozott, 70, majd 10 kilométeres útra kárhoztattak egy lázas, láthatóan rosszul levő gyermekkel. Potom négy óra elteltével sikerült is a gyermeknek megkapnia az ötödik (!) helyen a szükséges injekciót.

3. Egy elképesztően becsületes tiszaújvárosi fiatalember lett az internet új hőse. Nem egy édesanya és kisfia szerencsétlenül elveszített és megtalált táborpénzén kívánt nyerészkedni. Láthatjuk, így is lehet, becsületesen élni az életünket, bár mostanában Magyarországon ez nagyon nem divat. Gergő a megtalált pénzt simán megtarthatta volna, ám jólelkűen megkereste annak jogos tulajdonosait.

4. Felakasztotta magát az iskolai mészárlást tervező miskolci fiú. Az a 17 éves miskolci fiú, aki korábbi iskolájában tervezett vérfürdőt rendezni, öngyilkosságot kísérelt meg, de éppen időben sikerült megmenteni. A fiú iskolai lövöldözést tervezett volt iskolájában, 50 diákkal akart végezni, bár ő maga tagadja azt, hogy valóban megtette volna.

Folytatás hamarosan!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek