Menet közben szakadt le egy teherautó kereke Miskolcon – videó

Megosztás

Egy autós fedélzeti kamerája felvette, ahogy leszakad egy Miskolcon a Szentpéteri kapuban haladó kisteherautó egyik kereke. A felvételt a Budapesti Autósok Közössége tette közzé a YouTube-csatornáján.

Csak a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb baleset, ugyanis a bal hátsó kerék a járda felé gurult, és ott állt meg. A másik irányba haladva nekiütközhetett volna az ott szembe jövő járműveknek.

Leszakadt a teherautó kereke Miskolcon. Csodával határos, hogy nem történt baleset

FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://klimasonic.hu – Klíma berendezések és telepítés. +36 30 243 4181 http://epitkezik-felujit.hu – Generálkivitelezőt keresel? Felújítást tervezel? Wes-Prem Customs – A tiédet mikor kezdjük? +36 20 20 926 50 https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.

Hogy milyen nagy veszélyt jelenthetnek a leszakadt kerekek, jól mutatja egy az rtl.hu által talált felvétel, amit egy amerikai autópályán készített egy autós fedélzeti kamerája.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek