Erdei Sándor keményen kiosztotta a fideszes képviselőket

Megosztás

A legutóbbi közgyűlésen élesen bírálta a Fideszt, illetve a kormánypárt miskolci képviselőit a politikus. És nem is akárhogyan: szóba került Pókember, Csipkerózsika, sőt még Mészáros Lőrinc is.

A múlt csütörtöki közgyűlésen az egyik előterjesztés az MVK és az önkormányzat közötti feladatok “kismértékű, de nagy hatású átrendezésére” tesz javaslatot, ezzel kapcsolatban alakult ki egy kisebb vita az ülésteremben. Elsőként Bajusz Gábor fideszes képviselő szólalt fel, majd erre válaszul Erdei néhány percben összefoglalta, hogy valójában mi is a gond azzal, hogy a kormánypártiak folyton akadályozzák a város munkáját, ahelyett hogy valódi munkát végeznének.

A humoristából lett politikus nem hazudtolta meg magát és a hazai közbeszédre manapság egyre kevésbé jellemző, csípős iróniával átitatott hozzászólásban ekézte a fideszes kollégáit: -Ébredjenek fel Csipkerózsika álmukból! A valóságban eredményt csak kitartó és alázatos munkával lehet elérni. – kezdte hozzászólását a független képviselő, majd így folytatta:

-Önök 2019 előtt úgy kezelték az MVK-t, mint Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincet. Kiszipolyozták a végletekig, igényt tartottak belőle az összes narancslére, amivel a cégen keresztül nyerészkedni lehetett. Dorbézoltak az adófizetők pénzéből, mintha nem lenne holnap. Aztán most nézzenek rá szegény Lölőre is, úgy néz ki, mint ahogyan az MVK főkönyve, amikor átadták nekünk: le van soványodva.

A teljes videó itt megtekinthető:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek