Kitettek magukért nőnapon a BAZ megyei politikusok

A politikusok ma virágnyelven beszéltek.

Megosztás

Talán a tavasz, talán az önkormányzati és európai parlamenti választások előszele hozta ki Borsod-Abaúj-Zemplén megye választott, fess képviselő uraiból a gáláns lovagot. Persze szegény Zoltánokra megint nem gondolt senki.

Kormánypárti és ellenzéki politikusaink megrohamozták a megye virágüzleteit és lépten-nyomon virágokat osztogattak a hölgyeknek. Minderről, különösen a kormánypártiak szép számú posztot, videót produkáltak a közösségi médiában.

Egy csokornyi megbecsülés

Tóth Szántai József,független”, a Fidesz-KDNP támogatta miskolci polgármesterjelöltet véletlenül éppen két vödör piros, lila és fehér tulipán vásárlása közben kapták lencsevégre, de Csöbör Katalinnak, a kormánypárti honanyának már rózsaszín rózsát nyújtott át. Bajusz Gábor, a Fidesz miskolci önkormányzati képviselője több csokor sárga, fehér és vörös rózsával örvendeztette meg egy társasház lakóit. Videójában rózsaszálakat dugdosott a postaládákba. Kereszténydemokrata képviselőtársa, Hollósy András is egy nagy csokor rózsával vette le a lábáról az éppen arra járó, főként idősebb nőket, amiről természetesen szintén csinosan összevágott filmecske született.

Rózsa és pezsgőspohár

Tállai András, a Fidesz országgyűlési képviselője, valamint a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese és parlamenti államtitkára már szerényebbre vette a figurát. Egy csokor virággal fotózkodott és ahogy lenni szokott, szép szavakkal kedveskedett a hölgyeknek.

Szopkó Tibor, Miskolc momentumos alpolgármestere virágos képeslappal, Veres Pál polgármester pedig Tállaihoz hasonló módon, egy változatos virágcsokorral hódolt a szebbik nemnek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotók: Bajusz Gábor, Veres Pál és Csöbör Katalin Facebook-oldalai.

Kapcsolódó cikkek