Madarat tolláról? Csöbör Katalin Bayer Zsolttal szelfizget, miközben gyülekeznek Almádiban

Megosztás

A kihelyezett Fidesz-megbeszélés Balatonalmádiban kapott helyet 2024-ben. Az alsózsolcai akkumulátor-feldolgozóról és a megmagyarázhatatlanul hamar gallyra menő M30-asról nemigen informál minket a kormánypárti képviselő asszony, de a kötelező bejelentkezéseket megteszi.

A hétvégi miniszterelnöki évértékelő beszédről sem hiányozhatott, kötelező elem ez a fideszes képviselők számára, pláne, ha esetleg még 2026-ban is vannak képviselő-jelölti ambíciói Csöbör Katalinnak. Bár az utóbbi hetek-hónapok nem hoztak éppen nagy sikert és népszerűséget a fideszes képviselőnek.

Kötelezően ajánlott bejelentkezés az évértékelőről

Az egész Fidesz-KDNP-re ráégett az utóbbi hetekben kirobbant pedofil-botrány, amelyről nagyon bölcsen Csöbör egyáltalán nem posztolt a lemondás(ok) előtt semmit, nehogy valami rossz fát tegyen a tűzre és kiessen a kosárból. Közben kiderült, hogy az M30-as autópályát is le kell zárni jó fél évre, pedig alulról nyaldossa a 200 milliárd forintot, amennyiből megépült az útszakasz, mégis elképesztő mértékben tönkrement alig bő két év alatt. Ráadásul egy választási ígérete is megdőlt, az idei évtől már nem használhatjuk ingyen az M30-as miskolci elkerülőjét, mindenkinek fizetnie kell a sarcot.

Ősszel pedig rettentően rosszul jött ki az alsózsolcai botrányból, Csöbör Katalin ugyanis nagy győzelemként kommunikálta, hogy a mérgező anyagokkal dolgozó külföldi üzem éppen az alsózsolcai-miskolci ivóvízbázis szívére épülne és itt működne. Utána azonban a hatalmas lakossági ellenállást és felháborodást látva inkább visszavonult és látványosan menekült az ügy elől, egyetlen társadalmi fórumon sem vett részt, ahol a tiltakozókkal találkoznia kellett volna. Végül a gyár jelen állás szerint Sóskútra menekült, de ott is a lakosság haragjával találja magát szembe. A hírek szerint azonban még Alsózsolca sem lélegezhet fel teljesen, alig néhány tollvonás a Fidesznek és az az akkugyár idekerülne, Csöbör pedig egyetlen szóval sem tiltakozott, egyetlen megnyilatkozásában sem ellenezte az Andrada érkezését akkor sem, amikor már javában tartott a botrány.

Most bejelentkezett Almádiból is a képviselő asszony, éppen Bayer Zsolt oldalán, aki szintén egy komoly botrányban volt érdekelt az elmúlt hetekben, amikor is kiderült, hogy a nagyapja nyilas volt, majd a kommunisták besúgója lett. Gettóorvosként dolgozva pedig a hírek szerint hüvelyi motozásra tanította a személyzetet. A jelek szerint ez Csöbörnél nem jelent problémát, hiszen barátok.

Azért reméljük, az alsózsolcai akkuüzem és az M30-as kényszerű féléves lezárása is megér majd annyit, hogy a képviselő asszony némi megnyugtatással szolgáljon a lakosság számára. Nem lesz könnyű.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek