Ez Veres Pál egyik nagy bejelentése, elkészült Miskolc beruházási térképe

Megosztás

Megyeszékhelyünk polgármestere elénk tárta, hogy a miMAP néven elindult beruházási térképen az elmúlt 4,5 év elkészült és már folyamatban levő fejlesztéseit kísérhetjük figyelemmel. Érdekes látvány és milyen furcsa is, hogy ennyi dolog sikerült, pedig a Covidtól kezdve rekordinfláción át minden sújtott minket.

Veres Pál a következőképpen vezette fel az egyébként valóban egyedülálló újítást. “A kemény munkából csodák születnek! – ennek a bizonyítéka az is, hogy minden nehézség, világjárvány, energiaválság, brutális infláció és áremelkedések ellenére nemcsak, hogy működőképes maradt a város, de még fejleszteni is tudtunk. Valódi fejlesztésekkel építeni Miskolcot. Összefogással, a miskolciak akaratával és támogatásával.”

Egy kis előzetes betekintés

Ezeket a fejlesztéseket gyűjtötték össze Miskolc interaktív beruházási térképén, a miMAP-on, hogy számot vessünk az elmúlt 4 és fél év, és betekintést a jövő tervezett fejlesztéseibe. A polgármester ajánlotta, nézzük meg a videót és próbáljuk ki mi is! www.mimap.hu

A „Miskolc érted fejlődik” szellemiség jegyében az online várostérkép lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők tájékozódhassanak a településen folyamatban lévő, lezárult, illetve kivitelezés alatt álló, a városképet, a városszerkezetet, a mindennapi közösségi életet meghatározó beruházásokról és tervezésekről – közölte a polgármester. A Minap kiszúrta, hogy a miMAP további érdekessége, hogy az oldalon a felhasználók beállíthatják azt is, hogy hol laknak, illetve milyen további pontokhoz kötődnek a városban. Amennyiben ezeken a helyszíneken fejlesztések, projektek indulnak el, a felhasználók folyamatosan értesítéseket kapnak majd az aktualitásokról. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek