“Már azelőtt vitettem el roncsautókat, hogy az menő lett volna, csak senki nem szólt, hogy magamat kéne fotóznom”

Megosztás

Bár Szarka Dénes a nevét nem mondta ki annak, akire gondolt, a Velünk a Város csapata vezette Miskolcon nemcsak Hollósy Andrásék intézkednek roncsautók elszállításáról – általában remekül pózolva és feltétlenül előtérben az autókhoz képest -, hanem a Rendészet is. Ciki lenne Hollósyék magamutogatása?

Szarka Dénes sütötte el a valós alapokra felépített poénját a közösségi médiában. Egyébként valóban igaz, a Borsod24 már 2022 márciusában, tehát közel két évvel ezelőtt szintén beszámolt a Rendészet ezen tevékenységéről, csak azt jóval kevésbé kapta fel a média, mint Hollósyék “telefonnal pózolós” akcióit. Igaz, ahogy Szarka Dénes is fogalmazott, legalább valami hasznos dolog történt (a fideszes képviselő intézkedéseinek köszönhetően is).

“A hozzászólások között egy most megtalált, de közel két éves cikket linkeltem, ami azt bizonyítja, hogy már azelőtt vitettem el roncsautókat, hogy az menő lett volna 😅 (csak senki nem szólt, hogy magamat kéne fotóznom és nem a kocsikat meg a környéket).

Azóta ez már szinte politikai termék lett Miskolcon, és bár néha már kicsit kínos ahogy kommunikálnak kollégáim róla, de legalább a nap végén hasznos dolog történik, úgyhogy csak így tovább. A mi választókerületünkből azóta is számos elhagyott autót szállíttatott el a Rendészet és továbbra is várják ők is és várom én is a jelzéseket!” – adta hírül Szarka Dénes.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek