Átadták a Dining Guide 2024-es díjait, ahol az Év ifjú séfje elismerést idén a mályinkai Iszkor megálmodója vehette át.
Még két éve sincs, hogy a kis bükki településen megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt az Iszkor, gyorsan letette névjegyét. Ezt nagyban köszönheti Pohner Ádámnak, aki egészen a Bocuse d’Or, a világ legnívósabb szakácsverseny döntőjéig jutott, miközben neves magyar éttermekben is megfordult.
“Természetesen örülünk az elismerésnek, ez egy jó visszajelzés” – mondta a Borsod24 megkeresésére Pohner.
“Ahogy eddig, úgy a jövőben is folytatjuk az elképzeléseinket, rengeteg minden van a fejünkben. Igazából csak végezzük a munkánkat. Most jön majd mindennek a szezonja, ezeket feldolgozzuk a mi nézeteinknek megfelelően, és igyekszünk a legjobban átadni azt a vendégeinknek. Sűrűbb időszak vár ránk a nyáron, emiatt is mindig kihívás tartani a minőséget” – tette hozzá.
Az Iszkor környékbeli alapanyagokból dolgozik, és a nyáron tervezi megnyitni kertjét, de közösségi oldalaikon az érdeklődők mindig friss információkat találhatnak.
A Dining Guide-nál 2024-ben a SALT Budapest nyerte az Év étterme díját, a Restaurant Best Of The Best címet a Stand Étterem kapta. Az összes kategória nyertesét itt tekintheti meg.
Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!