Új étterem nyílt Miskolcon

Megosztás

A Grill Farm csapatát eddig Tiszaújvárosból ismerhettük, ám március elejétől kezdve a megyeszékhelyen, a Régiposta utcában nyitottak éttermet. A Wolt-on keresztül is elérhetőek, emellett pedig napi menüvel, kemencében sütött pizzával, desszertekkel várják az újdonságra nyitott miskolciakat a régi Sever török étterem helyén.

Legyen szó étteremről, borozóról, vagy egy egyszerű beülős helyről, a nyitásnak ízléstől függetlenül minden miskolci örülhet, hiszen tavaly novemberben még arról írtunk, számtalan belvárosi hely lehúzta a rólót.

„A teljesség igénye nélkül: bezárt a Happy Sushi, a Vendelin, az 1976-ban nyílt Tokaji Borozó, és a 25 évet megélt Memento Café du Boucher Belga söröző-étterem. Ezek mellett számos söröző, pub és street foodos fejezte be a működését a városban. És a tendencia még mindig tart a jelek szerint” – írtuk akkor.

A Grill Farm menüztetése kétezer forintba kerül márciusban: szintén a Borsod24-en vizsgáltuk meg a menüket érintő árváltoztatásokat, ami – nem meglepő módon – majdnem mindenhol drasztikusan növekedett. „2019-ben 1100, 2020-ban már 1250 forint volt egy ebéd. Most pedig, a négy évvel ezelőttihez képest dupla áron, 2200 forintért lehet megvásárolni egy menüt a Megyeháza konyháján.”

Úgy tűnik egyébként, hogy az étterem egyből népszerű lett a helyiek körében, ugyanis a Facebookon arról írtak, megnövekedett a várakozási idő, miután annyi Wolt-os rendelést, helyben fogyasztást és elviteles opciót kértek tőlük. A tiszaújvárosi bisztrójuk majdnem 300 értékelés alapján 5-ből 4,6-os átlagot kapott.

A miskolci Grill Farm az említett napi menün és à la carte-on kívül esküvők, családi és céges rendezvények, bálok, bankettek, előadások lebonyolítását is vállalják profi személyzettel a régi Sever török étterem helyén.

Kép: Grill Farm Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek