Több, mint száz párossal indul hamarosan a Diósgyőr Rally

Megosztás

A nevezési időszak lezárultával eldőlt, hogy a négy bajnoki osztályban több mint 120 versenyzőpáros áll majd rajthoz a jövő hétvégi Diósgyőr Rallyn, a HUMDA országos ralibajnokság idei második futamán.

A Diósgyőr Rally jövő pénteken látványos rajtceremóniával kezdődik, a gyorsasági szakaszokat pedig szombaton és vasárnap rendezik. A viadal központja a DVTK Stadion, itt lesz a szervízpark, valamint itt rendezik a rajt- és célceremóniát is.

A helyezésekért és a bajnoki pontokért nagy csata várható a Bükkben és Borsod-Abaúj Zemplén megye útjain, ahol az első osztály legutóbb négy évvel ezelőtt versenyzett.

Diósgyőr Rally 2024: megkezdődött a nevezési időszak!

Megkezdődött a nevezési időszak! 😎🚗 #rally #miskolc #diosgyorrally

„Miskolc és Diósgyőr nagyon hiányzott már nekünk” – idézi a közlemény a mezőny egyik legnépszerűbb versenyzőjét, Turán Frigyest. A Shell Helix Ultra csapatának pilótája dicsérte a stadionnál kialakított versenyközpontot, amelyet a korábbi tesztek alkalmával már megtekintett. Elmondása szerint pozitív szemléletű ember, ezért most is optimistán várja a következő futamot.

A négyszeres abszolút magyar bajnok, miskolci Hadik András azt mondta, némi előnyt jelenthet számukra, hogy jól ismerik a környék szakaszait, de az ellenfelek roppant gyorsak: „Látjuk, hogy a hazai élmezőny pokolian gyors, ezért minden tudásunkra szükség lesz ahhoz, hogy felvegyük velük a versenyt. Bízom benne, hogy a DVTK Stadionnál és gyorsasági szakaszokon is sok nézővel találkozunk, és a biztonság maximálisa betartása mellett mindenki jól szórakozik majd” – fogalmazott.

Kép: diosgyorrally.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek