Bár volt, aki terjeszteni is kezdte az álhírt, de Lehoczki László nem indul a választásokon

Megosztás

Igaz, van olyan BAZ megyei médium, ahol még pénteken délután fél háromkor is megtalálható az eredeti híresztelés, amelyet Lehoczki László maga cáfolt meg délelőtt. Az érintett kiemelte, semmilyen választáson nem indul, nem polgármesterjelölt és a jövőben sem lesz az.

Mivel mindig is politikamentes volt és az is kíván maradni. Lehoczki László közösségi médiás bejegyzését változtatás nélkül közöljük.

“Kedves Miskolciak, és Minden Kedves Olvasóm!

A híresztelésekkel ellentétben NEM vagyok Miskolc polgármesterjelöltje, NEM indulok a választásokon! NEM indultam a polgármesteri székért eddig sem, és a jövőben sem tervezem! Mindig is politikamentes voltam, a munkásságom az emberek szolgálatában végzem, MINDEN EMBERÉRT!

A hitvallásom: becsület, szerénység, kegyelet, alázat. Köszönöm szépen a mögöttem álló emberek támogatását és szeretetét!” – hangsúlyozta a mindenki számára példakép, sokszoros életmentő Lehoczki László.

Pénteken 11:00-tól a Kossuth szobornál koszorúval tette tiszteletét csapatával és kutyáikkal.

Józan ésszel belegondolva igen vad fantázia kellett ahhoz, hogy valaki elhiggye, hogy az egész életét politikamentesen élő és az életmentésre feltevő Lehoczki László bármilyen politikai erő színeiben is polgármester kívánna lenni. Sokan mégis elhitték. A Spider mentőcsapat vezetőjének további sok sikert kívánunk, ugyanígy politikamentesen!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek