Velünk a Város: Rosszul sült el Tóth-Szántai József tévés szereplése

Megosztás

A Velünk a Város frakció az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe. 

“Orbán Viktor multimilliárdossá tett pénzgyűjtője, Mészáros Lőrinc miskolci rádiójának dolgozó polgármesterjelölt Mészáros Lőrinc tévéjének nyilatkozott. A Fidesz állampárti hatalmának 14. évében ezen nem kaptuk fel a fejünket, azon viszont igen, hogy a Fidesz házitévéjében a műsorvezető lemos egy fideszes politikust. Tóth-Szántai Józseffel ez történt, amikor városát, Miskolcot szerette volna alaptalanul befeketíteni, de látványosan felsült. A riporter a valósággal szembesítve rendre helyre tette. Már az interjú elején közölte, sokat jár Miskolcra, nem ért egyet Tóth-Szántaival, hogy Miskolc rosszul állna, amivel egyértelműen jelezte: Veres Pál polgármester és csapata eredményesen dolgozik.

Arra sem reagált, hogy a 2019-ben az új városvezetésre hagyott adósággal együtt a Fidesz több 10 milliárd forint hiányt okozott Miskolcnak. Eközben a városvezetés azon dolgozott, hogy még több vállalkozást telepítsen ide. Ennek a munkának köszönhető az iparűzési adó növekedése, aminek jelentős részét a közösségi közlekedés színvonalának emelésére fordította. Tudjuk, mindig lehetne többet. Lenne helye annak a félmilliárd forintnak is, amit a Fidesz-kormány vesz el minden évben az MVK működtetéséből.

A miskolci emberek azt kérdezik a Fidesz polgármesterjelöltjétől, miért bünteti az őt akaró állampárt Miskolcot? Mészáros Lőrinc embereként támogatja az orbáni-rogáni korrupciós rendszert, amit a maffiakormány volt igazságügyi minisztere is megerősített? Hogyan tudja megóvni a miskolciakat Mészáros Lőrinc és a fideszes politikusok, hűbéresek mindent ellopni akaró étvágyától? Hogyan tudja megóvni a miskolciakat a pedofiltámogató Fidesz-vezetés akaratától?”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek