Óriási DVTK-győzelem! Először eladták kétgólos előnyüket, majd másodszor is megverték a Debrecent

Megosztás

Az első félórát egészen kitűnően játszotta le a Diósgyőr, háromgólos fórba is kerülhettek volna a hazaiak, ám a kihagyott tizenegyes megbosszulta magát, egyenlíteni tudott a DVSC. Ám nem zuhant össze a DVTK és további gólokkal megnyerte a mérkőzést.

Gera kitűnő cserének bizonyult, nagyjából 15-20 másodperccel becserélése után akciógólt szerzett első labdaérintéséből, ez volt a Diósgyőr negyedik találata. Pedig a DVTK rajongóit a frász kerülgette, mert korábban a 3:0-hoz is volt labdájuk egy tizenegyessel, ami azonban kimaradt, a vendégek pedig egyenlíteni tudtak.

Ám ekkor Edomwonyi, majd Gera is rövid időn belül betaláltak, aztán a hazai kapus bravúros védései következtek. A Debrecennek sikerült ismét szépítenie, de már nem tudott felállni még egyszer a padlóról és a DVTK megérdemelten gyűjtötte be a három pontot a magyar átlaghoz képest kifejezetten jó iramú és élvezetes összecsapáson. Ezzel a győzelemmel pedig a Diósgyőr méltóképpen emlékezhetett meg a délelőtt elhunyt Tatár Györgyről.

Cikkünk frissül!

NB I
29. FORDULÓ
Diósgyőri VTK–Debreceni VSC 5–3 (Klimovics 1., Edomwonyi 22., 60., Gera D. 67., Fekete V. 90+1′, ill. Baranyai 42., Bárány 47., Ojediran 83.) – élőben az NSO-n!
Diósgyőr, DVTK Stadion, 6005 néző. V: Bogár

Végeredmény: DVTK – DVSC: 5-3!

(Képek: Borsod24)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek