Gyász: elhunyt Tatár György

Megosztás

Másfél hete már lehetett tudni, hogy nagy a baj, Tatár György szervezete pedig szombaton feladta a harcot.

Tatár György családja másfél héttel ezelőtt arról tájékoztatta a DVTK vezetését, hogy a Diósgyőr saját nevelésű, 11-szeres válogatott, kétszeres kupagyőztes labdarúgója a napokban súlyos betegséggel kórházba került.

A Diósgyőri VTK akkor arra kérte a szurkolókat, hogy egy emberként szorítsanak azért, hogy legendás támadó mielőbb felépüljön és újra a lelátón, valamint a pálya szélén szurkolhasson a vasgyári utódoknak. Tatár György a DVTK Labdarúgó Sportakadémia játékosmegfigyelőjeként 2021-ben tért vissza Diósgyőrbe. Sajnos már nem lehetett segíteni a legendán, szombaton szervezete feladta a harcot.

A diósgyőri szurkolók az interneten már el is búcsúztak Tatártól: “Isten veled, legenda!”

Veres Pál polgármester is megemlékezett a volt futballistáról. ” Életének 72. évében elhunyt a diósgyőri labdarúgás egyik legnagyobb legendája, Tatár György. A DVTK saját nevelésű játékosaként tagja volt a kétszeres kupagyőztes, valamint bajnoki bronzérmes csapatnak, és 11 mérkőzésen öt gólt lőtt a magyar válogatottban, valamint szerepelt az olimpiai válogatottban is. Miskolc megőrzi emlékét! 🖤Őszinte részvétem a családnak!” – írta Veres.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek