Tiszaújváros: Dr. Fülöp György polgármester is megkezdte a kampányt

Megosztás

A jelenlegi polgármester a nehéz időkben is kiáll a lakosságért, ezt pedig az emberek is nagy többségben észreveszik. Fülöp ráadásul a napokban nem is akárkivel találkozott.

Dr. Fülöp György a közösségi médiában emlékeztetett a kampányra. “Április 20-ától indul a június 9-i helyi önkormányzati választásokat megelőző kampányidőszak. A Tiszaújvárosi Lokálpatrióta Egyesület képviselőivel ismét az Önök bizalmát kérjük, hogy a következő ciklusban is közösen dolgozhassunk a városunkért” – írta a polgármester, aki egyéni körzetben és polgármesterjelöltként is megméretteti magát júniusban. Többször még az országos sajtó is cikkezett arról, hogy az utóbbi években Tiszaújváros fejlődése igazi sikertörténetté nőtte ki magát.

… és hogy kivel találkozott Fülöp az elmúlt napokban? Magyarország abszolút csúcstartó városvezetőjével, Pásztor Bélával.

“A polgári Hurka-pite Fesztiválon Pásztor Bélával is találkoztam, aki egy igazi rekorder a magyarországi városvezetők között. 1965-től 2023-ig, azaz 58 évig volt Veresegyház első embere, az első évtizedekben tanácselnökként, majd a rendszerváltás után polgármesterként” – számolt be róla dr. Fülöp György.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek