Óriási meghibásodás az Avason, ivóvíz sincs egy igen nagy területen

Megosztás

Ismét probléma a szolgáltatással, egyre többször szakad ránk a korábbi kormányzati “rezsicsökkentés” negatív hatása, sok a meghibásodás az elavult vezetékeken, amiknek karbantartását, javítását, cseréjét már régen meg kellett volna tenni, ha lenne miből.

Most az Avas III. ütem lakói lettek ennek áldozatai. A MIVÍZ tette közzé a hirtelen előjött problémát. “Tisztelt Felhasználók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg az Avas III. ütemben – a Fényi Gyula Gimnáziumtól fölfelé – szünetel az ivóvízszolgáltatás. Ennek oka egy valószínűsíthetően nagy méretű meghibásodás, melyet kollégáink nagy erőkkel keresnek.

A MIVÍZ Kft. kéri az érintett Felhasználók türelmét és megértését!” – írták. (A borítókép illusztráció, egy korábbi javítási munkálatról)

Frissítés: A MIVÍZ Kft. megkezdte az elhárítását annak a hibának, ami a mai késő délután óta az ivóvízszolgáltatás szünetelését okozza az Avas III. ütemében. A munkálatok ideje alatt a Hajós Alfréd utca 16-22. számok vízellátását lajtos kocsival biztosítják.

A fenti ingatlanokon kívül az érintett terület vízellátásának helyreállítását is megkezdték. A szolgáltatáskiesés miatt a MIVÍZ Kft. az érintett lakosok türelmét és megértését kéri.  

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek