Mintha Koncz Zsófia és a Fidesz valami olyasmit ígért volna, hogy a borsodi utakat felújítják…

Megosztás

Csöbör Katalint, Koncz Zsófiát, vagy gyakorlatilag bármelyik fideszes képviselőt vehetnénk, a kampányidőszakban záporoztak az ígéretek arról, hogy a rossz állapotú BAZ megyei utakat sürgősséggel felújítják. Ennek már több éve, de valahogy csak nem akar sikerülni. Vagy ha ezek nem rossz állapotú utak, akkor melyek azok?

Koncz Zsófia még a választások előtt, 2021-ben miniszterelnöki ígéretet kapott arra, hogy a legrosszabb állapotú Borsod megyei utakat gyorsan felújítja a kormány. A tapasztalat azt mutatja, ez is csak ígéret maradt, mint annyi minden más.

Benedek unta meg a hosszas várakozást és tette közzé véleményét az egyik BAZ megyei útszakaszról, ami valóban kritikán aluli állapotban van. És ez egyáltalán nem az egyetlen, csak egy a sok közül. “Eljött az a pillanat, amikor már a Karcsa-Becsked útszakasz életveszélyes lett. Ha már a kamionokkal, 10-20 km/h közlekednek, az már nem semmi. Most már kellene tenni valamit. Lehet hogy már unalmasak a posztjaim, de hátha valaki illetékeshez eljut” – írta Benedek a közösségi médiában.

Reméljük, némi plusz nyilvánossággal mi is hozzá tudjuk segíteni ehhez, hogy valóban eljusson az illetékeshez. A kormány ígérete ellenére ugyanis nemigen törődik az alsóbbrendű BAZ megyei utakkal, azok pedig már döbbenetes, balkáni állapotban vannak. Erről IDE KATTINTVA olvashatnak bővebben.

Néhány kép a gyűjtésből, hogyan néz ki a Karcsa-Becsked útszakasz.

Ide felesleges sebességkorlátozó táblákat tenni, a kamionok is csak 15-20-szal mernek menni. Érthető.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek