Ismét hozta a formáját a MÁV megyénkben, a Tokaj Intercity mozdonya meghibásodott Miskolc közelében

Megosztás

Így alig három és fél óra lehetett Intercityvel a fővárosba utazni, mivel sem kisegítő szerelvény, sem pótlóbusz nem érkezett. A vasút az utóbbi hetekben látványos mélyrepülést produkál, a kormány a jelek szerint tehetetlen, a korábbi évek borzalmas gazdálkodása most csattan az utasokon.

Az utasok pedig természetesen a vasúti dolgozókkal ingerültek, pedig a hiba nem az ő készülékükben van, hanem sokkal magasabban, rendszerszinten kellene végre keresni és orvosolni a problémákat. De az Orbán-kormány alatt egyelőre csak süllyedt és süllyedt a MÁV színvonala.

A Mávinform tudatta az utasokkal szerdán délután, hogy:

A Miskolcról 16:30-kor a Keleti pályaudvarra továbbindult Tokaj InterCity (IC 656) mozdonya Nagyút állomáson meghibásodott. Utasai a Hernád-Zemplén IC-vel (193) utazhatnak tovább, mely várhatóan 19:50-re érkezik a keleti pályaudvarra.

A Keleti pályaudvarról 19:25-kor Nyíregyházára induló Tokaj InterCity (IC 508) Hatvanig FLIRT motorvonatként közlekedik. Hatvanban át kell szállni az eredeti, IC minőségű szerelvénybe.”

Este újabb meglepetést tartogatott a vállalat, gondok adódtak az online jegyvásárlással.

“A MÁV applikációban és Elvira internetes felületén lassulás várható a jegyvásárlásnál. A szakemberek dolgoznak a hiba kijavításán” – írta valamivel este 8 óra után a Mávinform.

Brüsszeli szankciók, multivállalatok, Soros, vagy Gyurcsány a hibás, netán a migránsok? – kérdezik sokan, akik utazni szeretnének a MÁV-val. Nagyon sokan.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek