Két hatalmas baleset is történt az M3-ason, 10-12 kilométeresre duzzadt a dugó – frissítve

Megosztás

Az egyik csattanás a Debrecen felé vezető oldalon történt, nem sokkal később pedig a bagi és a gödöllői csomópont között, a főváros felé vezető úton volt óriási karambol, több résztvevő autóval, mentőhelikoptert is küldtek a helyszínre.

Egy elképesztően hatalmas forgalmi dugóba keveredtek szerdán délután az autósok az M3-ason, akik a főváros felé tartottak Miskolc felől. Közel háromórás araszolás vette kezdetét kevéssel 16 óra után, miután a bagi és a gödöllői lehajtó között egy komoly karambol történt.

A rendőrség a 39-es jelű Bag és a 27-es jelű Gödöllő csomópontok között a 3-as főútra terelték a forgalmat. Baleset történt az M3-as autópályán, Gödöllőnél a 31-es kilométernél szerda este, ezért a sztrádát Budapest felé lezárták – közölte az Útinform a honlapján. Olvasónk és egy Facebook bejegyzés is arról számolt be, hogy mentőhelikoptert is küldtek a sérült(ek) mentésére.

A hatóságok és olvasónk tájékoztatása szerint 10-12 kilométeres volt a torlódás. Az autópályán rekedtek csak rendkívül lassan tudtak araszolni órákon át a lezárás miatt, több gépkocsinál már műszaki nehézségek léptek fel az emelkedőn a kuplung túlterhelése miatt. A rendőrség a 39-es jelű Bag és a 27-es jelű Gödöllő csomópontok között a 3-as főútra terelték a forgalmat. Az M3-as ellenkező oldalán is lassult a forgalom a bámészkodók miatt – írták. Korábban Hort közelében is baleset történt, a 66-os kilométernél, ott a keletre tartó forgalom akadt meg jelentősen, de nem volt szükség teljes útzárra.

Közösségimédiás beszámolók szerint rendőrautó ütközött, és mentőhelikopter is leszállt a pályán.

„Rendőrautó kontra utánfutó! Rendőrautó rommá törve, most ment a tűzoltó is. Remélem senkinek nincs baja!”

Frissítés: A Pest megyei rendőrség megerősítette, hogy két kollégájuk sérült meg két nap alatt közlekedési balesetben. Vétlenek voltak. “Hála az égnek, mindketten hazamehettek már a kórházból” – írták, tehát a súlyos sérülést biztosan megúszták.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek