A legolcsóbb kampányanyag a LEGO-polgármester

Lego polgármesterjelöltek

Megosztás

Internetes mémként megszületett a LEGO új készlete, a Miskolci polgármesterjelöltek limitált kiadás. Ön felismeri, melyik figura melyik jelölt?

Ha LEGO, akkor Nyíregyháza, mert ott gyártják a világmárka termékeit Magyarországon, állítólag az összes DUPLO-elem szabolcsi megyeszékhelyen készül.

De most Miskolc is megkapta a maga készletét, az interneten bukkant fel az a fantáziatermék, amit Miskolci polgármesterjelöltek szettnek nevezett el az alkotója. (Bár a dobozon 12+ szerepel, a szavazáson csak a 18. életévüket betöltöttek vehetnek részt június 9-én.) Ne keressék a LEGO miskolci üzletében, ott nem forgalmazzák a kirakójátékot, de egy Pókember szettért be lehet ugrani a Szinva utcai boltba!

LEGO-ból egyébként már elkészült az Avasi kilátó kicsinyített mása is.

És a miskolci diákok egyébként is tehetségesek, ha LEGO-ról van szó, a nemzetközi nagy megmérettetésen is ott lehetnek a Földes Ferenc Gimnázium diákjai, akik a nemzeti versenyen elért eredményükkel a los angeles-i döntőbe is eljuthatnak, miután a Miskolci Egyetem támogatja útjukat.

A FIRST LEGO League Challenge verseny nemzeti döntőjében 3. helyen végzett, és a nemzetközi döntőbe jutott S-TEAM csapat tagjai: Kovács Mátyás Tivadar (7. B), Pocsay Bence Máté (8. B), Vascsák Vince (8. B), Pusztai Zsombor (10. B), Szlivka Mihály (10. B). Felkészítőik: Lengyelné Dr. Szilágyi Szilvia, Dr. Körei Attila, Takács Imre. Fotó: S-TEAM

Ön felismeri, melyik figura melyik jelölt?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek