A Marvel-rajongók számára nagyszerű újdonsággal jelentkezik a miskolci LEGO-bolt

Megosztás

Köztudott, hogy mennyire hatalmas az érdeklődés a Marvel szuperhősök iránt, ez alól Miskolc sem kivétel. Most a helyi LEGO-áruház néhány újdonsággal jelentkezik, amely akár ajándéknak is remek ötlet lehet.

A Kocka Miskolc Áruház meg is osztotta a közösségi médiás felületein a részleteket, ráadásul képekkel együtt. “Kedves LEGO® rajongók! Jött egy kis újdonság számotokra! Ma bemutatjuk Nektek, Marvel rajongóknak, azon belül is a világ egyik legkedveltebb szuperhősét a LEGO Art 31209 – A csodálatos Pókember termékünket.

Ez az egyedi, térbeli modell LEGO® kockák alkotta rétegekből áll, amelynek keretéből előbukkan Pókember, akinek a fejét, az ujjait különböző pozíciókba mozgathatod. A merész alkotás számos olyan részletet rejt, amelyben a Pókember rajongók elmerülhetnek. A háttér visszaadja a Ben-Day képregény nyomtatási technikát.

És…15 PÓK jelképezi az Amazing Fantasy 15. kiadását, amelyben először jelent meg 1962-ben Pókember. Az alsó sarokban található grafika a híres mondatot jeleníti meg … “A nagy erő nagy feleltséggel jár”. Építsd meg magadnak vagy esetleg add ajándékba, kiváló fali dísz lehet otthonod vagy irodád falán.

Nézzetek el üzletünkbe: Miskolc, Szinva u. 6. Telefonszámunk: +36 (20) 595 39 68. Ingyenes parkolás az udvarban!

Nyitvatartás: hétköznap 10.00-18.00-ig, szombaton 9.00-13.00-ig” – írja a Kocka Miskolc Áruház.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek