Komoly ipari fejlesztés Tiszaújvárosban

Megosztás

Alapkőletétel, egy hatalmas, 12 ezer négyzetméteres új, korszerű üzemcsarnok épül a borsodi település melletti ipari parkban. Remekbe szabott beruházás vette kezdetét.

Bővíti gyártó- és raktárkapacitását a tiszaújvárosi Jabil.

Ünnepélyes keretek között letették az alapkövét annak az új, több mint 12.000 m²-es korszerű csarnoknak, amelynek köszönhetően egy éven belül csaknem duplájára nő a tiszaújvárosi Jabil raktárkapacitása – adta hírül a vállalat a közösségi médiában.

„Egyszerűen kinőttük a meglévő épületeinket. Az ügyfelek kereslete, különösen az elektromos járművek gyártása és a napelemes inverterek, valamint a teljesítményelektronika területén óriási mértékben megnőtt, és ennek kielégítése érdekében többszakaszos raktár- és gyártásbővítési programba kezdtünk. Ügyfélportfóliónk egyre bővül, ezért folyamatosan fejlesztjük az új képességeket – beleértve a magasan automatizált gyártási technológiákat -, hogy kielégítsük az igényeiket” – mondta Mike Duran gyárigazgató az ünnepségen. “Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy új üzleteket fogadjunk, partnereinknek és munkavállalóinknak azt a stabilitást nyújtsuk, amely a Jabilt több mint 20 éve a régió egyik legmegbízhatóbb munkaadójává tette.”

A Jabil 2021-ben a Kereskedelmi és Iparkamara Megye Kiváló Gazdálkodója díjat, 2022-ben pedig a Családbarát Munkahely tanúsítványt kapta meg.

A Jabil 30 ország 100 telephelyén 250 000 embert foglalkoztat. A világ vezető márkái támaszkodnak a Jabil páratlan tapasztalatára a műszaki és tervezési képességek, a gyártási know-how, az ellátási láncra vonatkozó ismeretek és a globális termékmenedzsment terén.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek