Pakusza Zoltánt indítja polgármesternek Miskolcon a Mi Hazánk

Megosztás

Sajtóközleményben tudatta a miskolci Mi Hazánk szervezete, hogy Pakusza Zoltánnal vágnak neki a kampánynak, aki nemcsak polgármesteri címért indul, de egyéni körzetben is megméretteti magát.

Szombattól lehet felvenni az ajánlóíveket a 2024-es önkormányzati választáson induló szervezeteknek, ekkor van a hivatalos politikai kampány nyitónapja is. Bár nem mindenütt sikerült az április 20-i kampánystartot bevárni, most van az az időszak, amikor a legtöbb induló párt vagy civil szervezet bejelenti, kikkel vág neki a politikai versenynek.

Így tett most a Mi Hazánk is, mely azt a Pakusza Zoltánt indítja Veres Pál megürülő helyére, aki nemcsak jelenlegi képviselőként része a közgyűlésnek, de a párt egyik alelnöke és egyben megyei elnöke is.

A 46 éves földrajz-történelem szakos tanári végzettségű, a Jobbikból átállt politikus Toroczkai László parlamenti képviselő mellett asszisztensi feladatokat is ellát vagyonnyilatkozata szerint.

“Nem ígérgetni szeretnék, hiszen azt a többi politikai erő megteszi, hanem referenciát ajánlok a miskolciaknak: az elmúlt 14 év alatt végzett nem megalkuvó, tisztességes, korrupciómentes képviselői munkámat. Ezt szeretném most szeretett szülővárosom szolgálatába állítani” – írja a Mi Hazánk nevében kiküldött sajtóközleményben Pakusza, aki azzal folytatja, hogy sem a Fidesz, sem a balliberális oldal nem tudott bizonyítani az elmúlt harminc évben. Ezzel ellentétben ő, aki tizennégy éve politizál, következetesen képvisel egy harmadik politikai utat, és ennek az értékelvű politizálásnak a mentén építene egy értékelvű Miskolcot is.

Mind a 18 megyeszékhelyi választókerületben indít képviselőjelöltet a Mi Hazánk a június 9-i helyhatósági választásokon, az egyik körzetben, Perecen-Bulgárföldön maga Pakusza is elindul a képviselői pozícióért a polgármesteri cím mellett.  

Címlapi fotó: Mi Hazánk, balról a második Pakusza Zoltán

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek