Miskolcon is beindult a padháború – így demonstrált a Mi Hazánk – videó

Megosztás

Performanszt hirdetett Pakusza Zoltán és pártja a miskolci Európa-térre. Nem volt nehéz kitalálni, hogy a budapesti padfestési események kapcsán ők is egy szivárványszínű pihenőhelyet vesznek célba.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom feketeruhásaival kiegészült csapat végül csak nagy nehezen tudta elkezdeni az akcióját, miután két helyi polgár nem volt hajlandó felállni a kiszemelt utcabútorról, de ezt követően elmondhatták, mi bántja őket a jelképes színezésű paddal kapcsolatban. Festésre a megyeszékhelyen végül nem került sor, mindössze egy fekete fóliát terített az “önmagát kisebbségben érző többség” a célpontra.

Miskolc szivárványos padja sem úszta meg: így demonstrált a Mi Hazánk a “melegpropaganda” ellen

Performanszt hirdetett Pakusza Zoltán és pártja a miskolci Európa-térre. Nem volt nehéz kitalálni, hogy a budapesti padfestési események kapcsán ők is egy szivárványszínű pihenőhelyet vesznek célba. A Magyar Önvédelmi Mozgalom feketeruhásaival kiegészült csapat végül csak nagy nehezen tudta elkezdeni az akcióját, miután két helyi polgár nem volt hajlandó felállni a kiszemelt utcabútorról, de ezt követően elmondhatták, mi bántja őket a jelképes színezésű paddal kapcsolatban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek