Törtek-zúztak az éjszaka Miskolcon, autókat és ablakokat tettek tönkre a vandálok

Megosztás

Elképesztő pusztítást végeztek egyetlen éjszaka alatt, kirakatokat és szélvédőket betörő vandálok garázdálkodtak a Győri kapunál. A rendőrség már nyomon van.

Több belvárosi üzlet ablakát és a Győri kapuban autók szélvédőit törték be szombatra virradó éjjel Miskolcon. Az üzletek és vendéglátóipari egységek között volt a Leves, a Computer Pont, a Samsung és a Telekom is. A részleteket a közösségi médiás bejegyzésekből és a Minap.hu értesülései alapján ismerhettük meg.

„Sajnálatos módon reggel valaki „meglepett” bennünket… Természetesen már nyitva vagyunk” – adta hírül szombat reggel közösségi oldalán a Leves és a Borsod Burger. „Elnézéseteket kérjük az új dizájnelem miatt. Reméljük, gyorsan megoldódik ez a kis probléma! Ha esetleg ismertek hétvégén dolgozó üvegest, akkor ne tartsátok magatokban! Dobjatok egy kontaktot, hogy minél előbb helyreálljon a rend” – kérték követőiket. 

A betört szélvédőkről pedig az egyik miskolci Facebook-csoportban posztolt képet egy felhasználó. 

A lap érdeklődésére az ügy kapcsán a rendőrség elmondta, hogy már nyomon vannak, de a helyszínelések és a kihallgatások még folynak. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek