Tört-zúzott hajnalban a miskolci vandál

Megosztás

Szerda hajnalban a belvárosban érezte úgy ittasan, hogy mindent tönkre kell tennie, ami csak az útjába került. Aztán elkapták.

Egy vandált fogtak el, miután végigment a városon, és rombolt. A Miskolci Önkormányzati Rendészet (MiÖR) igazgatója, Vincze Csaba elmondta, éjszaka csökkentett szolgálattal dolgoznak, kollégáinak a diósgyőri városrészből kellett a belvárosba sietniük.

– Hajnali 3 óra 23 perckor észlelte a térfelügyeleti szolgálatunk, hogy egy ittas személy a Villanyrendőrnél lévő söröző előtti tujákat cibálja, rugdossa, borogatja fel. Miután itt végzett, a Centrum felé vette az irányt. Ott aztán tovább rombolt, a fából készült terasz bánta tettét – mondta. 

A MiÖR igazgatója hozzátette, a járőröket azonnal értesítették a térfelügyeleti szolgálat ügyeletesei, de sajnos mivel a rendészek nem rendelkeznek megkülönböztető jelzéssel, így éjszaka is betartva a közlekedési szabályokat, hosszabb idő után jutottak el a helyszínre. – Elfogták az illetőt, közben pedig a már megszokott protokoll szerint értesítették a Miskolci Rendőrkapitányságot, ahonnan megérkezett a járőr, és az elkövetett garázdaság miatt előállították a fiatalembert – mondta, majd hozzátette, a férfi a helyszínen elismerte tettét, de azt a kollégák nem tudták meg, mi váltotta ki indulatát. (Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek