Ezek voltak a Borsod24 legolvasottabb cikkei 2023 harmadik negyedévében

Megosztás

Hatalmas balhé helyett csak egy papucslopás a Selyemréti Strandfürdőben, halálos baleset a Búza téren, megdöbbentő eset a 2300 lelkes matyó faluban, lerabolt, tönkretett kocsi az M30-as miskolci elkerülő szakaszán: ezeket a cikkeket olvasták a legtöbben a Borsod24-en 2023 harmadik negyedévében!

Nagy balhé lehetett a Selyemréti Strandfürdőben – Így születnek a városi legendák – Több szemtanú is arról számolt be, hogy júliusban a rendőrök valósággal megszállták a Selyemréti fürdőt. Utánajártunk, hogy mi az igazság. Megtudtuk, hogy szombaton nem történt rendőri intézkedés a Selyemréti strandon. Vasárnap csupán egy papucslopás miatt értesítették a rendőrséget, de ez esetben szó sem volt az állítólagos szemtanúk által emlegetett 60 fős rendőri jelenlétről, így születnek hát a városi legendák!

Halálos baleset a Búza téren péntek reggel – Egy gyalogost gázoltak el szeptemberben a Búza térnél, sajnos már nem tudtak rajta segíteni. A közlekedés teljesen bedugult a környéken.

Sokkot kapott a borsodi falu: jelezték, hogy baj van, mégsem történt semmi – Megdöbbentőnek találták a környéken élők a halott anyjával évekig együtt élő nő esetét. Leginkább az rázta meg a falu közösségét augusztusban, hogy ennyi időn át nem lépett senki, pedig többen jelezték a polgármesternek, hogy valami gond van.

Az M30-as miskolci elkerülő szakasza mellett áll egy autó, amit napról napra tönkretesznek, lerabolnak – A lengyel rendszámú gépkocsi balesetet szenvedhetett, írtuk júliusban, vagy technikai hiba miatt félre kellett állítani az útból. Néhány napig ott is hevert háborítatlanul, azóta viszont elszabadult a pokol. Ez sem éppen segítette Miskolc és Borsod hírnevét.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek