Észak-Korea lassan elbújhat az M1 csodás elemzője mögött, itt van Bende Balázs újabb óriási alakítása – videó

Megosztás

Köszönjük, szakértő úr, fáradhat a kasszához felvenni a plusz fizetését. A “baloldali médiatöbbség” kifejezést azért külön megmosolyogtató. Kár, hogy a mi pénzünkön.

Az internetes média nem kormánypárti olvasói aligha tartoznak a magyar közszolgálati média tartalmainak eminens fogyasztói közé, emiatt előfordulhat, hogy lemaradnak az orbanizált közszolgálatiság egy-egy csúcsteljesítményéről, esetleg nemzetközi mércével mérve is jelentős innovációjáról.

Egy ilyen jelentős, úgyszólván forró tartalmat mutatunk be önöknek tehát. A lehető legészak-koreaibb értelemben vett közszolgálatiság egyik esszenciális gurumogulmágusba ojtott enfant terrible-je, mondhatni állócsillaga, Bende Balázs kül- és belpolitikai elemző, valamint szociálpszichológus (balett-táncos és kazánkovács), az életre kelt wide Putyin mém az alábbi, minden igényt kielégítő belpolitikai elemzéssel rukkolt elő. (444.hu)

Ilyen az, amikor tényleg nehéz eldöntenünk, hogy sírjunk, vagy nevessünk. De Magyarországon jelenleg többszázezer olyan háztartás van, ahol szinte kizárólag kormánypári médiával moshatják honfitársaink agyát. Nézzünk ebből most egy gyöngyszemet, az előadó ismételten Bende Balázs:

Kapcsolódó cikkek