A már Mészáros Lőrinchez köthető DVTK játékost vásárolt a Mészáros Lőrinchez köthető Felcsúttól

Megosztás

Erősített a Diósgyőr, a játékos így is, úgy is Mészáros Lőrinc irányítása alatt maradt, mivel Felcsútról érkezett. Fideszes és kormányközeli politikusok igen drága játszótere lett a magyar futball.

Január elején vásárolta meg a Fájdalom Ambulancia a diósgyőri futballklubot. A cégről azt írtuk, hogy részben Mészáros Lőrinc a tulajdonosa. Egy másik résztulajdonos Magyar Mátyás, aki a Puskás Akadémia stábtagja. Csütörtökön a DVTK bejelentette, hogy leigazolja David Vaněčeket, a felcsúti Puskás Akadémia csatárát. A vételárat nem hozták nyilvánosságra, itthon amúgy is csak a legritkább esetekben szokták.

„David Vaněček egy remek fizikai adottságokkal rendelkező céljátékos, aki korábbi csapataiban bizonyította, hogy mennyire gólerős” – mutatta be az új labdarúgót Benczés Miklós sportigazgató. Benczés volt 2013-ban a felcsúti edző, amikor először feljutottak az élvonalba.

Az előző bajnokságban Vanecek 11 gólt szerzett, amivel holtversenyben a góllövőlista második helyén végzett, ám ősszel mindössze hét mérkőzést játszott az élvonalban, mert kétszer is elkapta a koronavírust.

A DVTK az utolsó a bajnokságban, öt pontra áll a bent maradást jelentő 10. helytől. Az élvonalbeli jelenlétük azért is lenne fontos, mert a klubnak a második legnagyobb a szurkolótábora az élvonalban – számolt be erről a Telex.hu.

Kapcsolódó cikkek