Múzeumok Éjszakája: felfedezhetjük a 150 éves miskolci fűtőházat

Megosztás

Egyre több részletre derül fény, tele leszünk jobbnál jobb programajánlatokkal Miskolcon és BAZ megyében a Múzeumok Éjszakáján.

A MÁV-VOLÁN-csoport  21 helyszínen várja az érdeklődőket a Múzeumok Éjszakáján – közölte a társaság. A részletekről a Minap.hu számolt be.

A Múzeumok Éjszakáján, június 22-én, az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat. A MÁV-VOLÁN-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, 19 településen, összesen 21 helyszínt nyit meg az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Az idei évben Miskolc mellett, Budapesten, Debrecenben, Domaszéken, Dombóvárott, Hatvanban, Kecskeméten, Kelebián, Mártélyon, Nagykanizsán, Pécsett, Petőfiszálláson, Püspökladányban, Szegeden, Székesfehérvárott, Szentesen, Szolnokon, Szombathelyen és Veszprémben is várják az érdeklődőket a vállalatcsoport munkatársai. Mint írják, a korábbi években már látogatható helyszínek mellett most új programokkal gazdagodik a rendezvény.

Nagyon érdekes programlehetőség a MÁV-START miskolci fűtőházának megtekintése, ahol vasúti és közúti járművek izgalmas világa nyílik meg a látogatók előtt. Ha van lehetőségünk, ne hagyjuk ki ezt a remeknek ígérkező programot. (A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek