Késsel-villával támadt feleségére egy ittas férfi Borsodban

kés

Megosztás

Egy borsodi férfi vacsora közben, egy szóváltást követően, dühében csontozó kést és villát vágott feleségének bordái közé, ezzel súlyos sérülést okozva neki.

A vádirat szerint az incidens 2023 novemberének végén történt, egy borsodi településen lévő családi házban. Aznap disznóvágás volt, és a férfi estére ittas állapotba került. Vacsora közben – melyen két éves gyermekük is jelen volt – felesége szóvá tette a férfi ittasságát és más párkapcsolati problémákat. Ekkor vitába keveredtek, majd a férfi dühbe gurult. Amikor a nő elfordult, hogy a gyermekükre figyeljen, a férfi a kezében lévő csontozó kést és villát a nő bordái közé hajította.

A feleség súlyos fájdalmat érzett és rosszulléte miatt hívni akarta az édesanyját, de a férfi igyekezett kisebbíteni a sérülés súlyosságát.

Végül a nő kiment az épületből és mentőt hívott, akik kórházba szállították. Az asszony közvetlen életveszélyes sérüléseket szenvedett, így életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Életveszélyt okozó testi sértés miatt az ügyészség börtönbüntetést és a közügyektől való eltiltást javasolt a büntetlen előéletű, letartóztatásban lévő vádlott számára, azzal a kitétellel, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Címlapi kép: Pexels

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek