Barkai László nem zárkózik el a vitától

Megosztás

Dr. Barkai László, az Összefogás Miskolcért polgármesterjelöltje az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

“Az elmúlt napokban felmerült a polgármesterjelöltek közötti vita lehetősége, szükségessége. Magam polgármesterjelöltként a vitát fontosnak tartom, de éppúgy fontosnak tartom azt is, hogy a Miskolcot vezetni kívánó aspiránsoknak legyen nyilvánosan megismerhető programjuk, elképzelésük Miskolcváros jövőjéről, melyet a választópolgárok elé tárnak.

Énmagam nyilvánosságra hoztam programomat, az elmúlt hetekben ezt megismerhették a miskolciak, és véleményezhették is. Volt, aki személyesen, volt, aki levélben jelezte észrevételeit, de többnyire támogató üzeneteket kaptam. Ezeket ezúttal is megköszönöm. Természetesen a kritikai észrevételeket is köszönöm, hiszen ezek is segítik a munkánkat.

Magam soha sem zárkóztam el az érdemi vitáktól. Ugyanakkor azt is hiszem, hogy azok üljenek le egymással vitázni, akik esélyesként indulnak a június 9-i megmérettetésen. Jelenleg a Fidesz-KDNP, valamint a DK-MSZP-LMP-Párbeszéd által támogatott jelöltek rendelkeznek érdemi támogatottsággal, így ezen két jelölt részvételével látom értelmét bármilyen vitának. Minden más kihívást, kezdeményezést komolytalannak tartok.

Polgármesternek lenni szolgálat, megtiszteltetés, éppen ezért azok, akik ezt a szolgálatot szeretnék, tiszteljék meg Miskolcot, a miskolciakat azzal, hogy nem csinálnak vásári mutatványt a kampányból!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek